اخبار
صفحه اصلی / اخبار / اخبار شرکت / چگونه هنگام انتخاب درام های فولادی از خطاهای انتخاب جلوگیری کنیم.
نویسنده: مدیر تاریخ: Jul 21, 2023

چگونه هنگام انتخاب درام های فولادی از خطاهای انتخاب جلوگیری کنیم.

ابتدا حجم درام فولادی را تعیین کنید. اگر حاوی مایع باشد با توجه به وزن مخصوص محصول محاسبه می شود، اما باید 10 درصد فضا باقی بماند تا در هنگام افتادن و تغییر شکل درام فولادی ترک نخورد و محصول در اثر انبساط حرارتی ترک نخورد. اگر می‌خواهید جامدات را نگه دارید، باید از سازنده درام فولادی بخواهید که حجم مشخصی از درام‌های فولادی را برای بارگیری آزمایشی تهیه کند و سپس آنها را با حجم مورد نیاز به درام‌های فولادی تبدیل کند، اما باید مقدار مشخصی فضا را نیز برای پوشش با کیسه های پلاستیکی برای جلوگیری از ترک خوردن درام های فولادی در صورت از بین رفتن شکل. اگر می خواهید محصولات کم جوش را نگهداری کنید، باید کاملاً در نظر داشته باشید که چنین محصولاتی در دمای معینی دارای فشار بخار هستند و با افزایش دما فشار بخار مایع افزایش می یابد. علاوه بر این، لازم است تفاوت دمایی بین دمای پر شدن محصول و حداکثر دمای نگهداری و حمل و نقل که ممکن است درام فولادی پس از پر شدن محصول با آن مواجه شود در نظر گرفته شود که باعث انبساط حجمی محصول و ایجاد فشار داخلی در درام فولادی مجموع این دو فشار نمی تواند بیشتر از فشار داخلی مجاز درام فولادی باشد در غیر این صورت درام فولادی می ترکد. درام های فولادی مجاز به مقاومت در برابر فشار داخلی هستند، برای جزئیات به گواهی بازرسی کالا مراجعه کنید یا با سازنده درام فولادی مشورت کنید. اگر دمای پر شدن کاربر بالا باشد، حداقل دما برای نگهداری و حمل و نقل باید در نظر گرفته شود. اختلاف دما باعث ایجاد فشار منفی در درام فولادی می شود که در هنگام لمس درام فولادی باعث مکیدن یا فروریختن آن می شود.

ثانیاً، برای تعیین پوشش داخلی، کاربر می تواند نمونه های پوشش داخلی مختلفی را توسط سازنده درام فولادی ارائه دهد تا آزمایش غوطه وری سازگاری را برای بیش از 6 ماه و شرایط محیطی مشابه برای ذخیره سازی و حمل و نقل انجام دهد تا بررسی کند که آیا پوشش تغییر کرده است یا خیر. رنگدانه موجود در پوشش حل شده است. پس از آن کاربر می تواند نوع پوشش داخلی مناسب را تعیین و انتخاب کند. محصولات با رطوبت بیش از 5 درصد برای بسته بندی در درام های فولادی اپوکسی فنولیک، پلی تترا فلورواتیلن یا رنگ فنلی خالص مناسب نیستند. روی سطح تخته یک لایه محافظ روغن معدنی بدون پوشش داخلی وجود دارد، لطفا به تاثیر آن روی محصول خود توجه کنید. درام فولادی از ورق نورد سرد به عنوان ماده اولیه اولیه ساخته شده است. از آنجایی که ضخامت ورق نورد سرد دارای خطای نورد است، درام فولادی دارای خطای وزنی مربوطه است. در طول فرآیند تولید بشکه های فولادی، به ناچار بوهایی در بشکه ها وجود خواهد داشت، بنابراین مشتریان در انتخاب آن ها دقت کنند. رول آستر کلاف بشکه بسته باید با توجه به محصول کاربر تعیین شود و از مواد مختلف استفاده شود. کاربر می تواند رول های پوششی از مواد مختلف را توسط تامین کننده درام فولادی برای انجام آزمایش خیساندن سازگاری برای بیش از یک ماه و شرایط محیطی مشابه برای ذخیره سازی و حمل و نقل فراهم کند. پس از تجزیه و تحلیل تورم و تغییر شکل، کاربر می تواند نوع مواد پوششی را که باید انتخاب شود، تعیین کند.
اشتراک گذاری:
مخاطب